Kävin tässä odotellessa ostamassa ison satsin ruokaa kissalle, että jaksaa kasvatella pentujaan. Riittää EHKÄ loppuviikoksi. Siellä ne kovasti tuntuvat taas iltaa kohden mönkivän. Aamuisin on rauhallisempaa ja illalla alkaa mylläys. Ehkäpä emon yöllinen levottomuuskin johtuu siitä, jos pennut oikein kovasti öisin möyrivät.

Aamu viiteen mennessä olin nukkunut kaksi tuntia. Kissa ei taas tiennyt, missä se haluaisi olla. Eikä sille kelpaa nukkumishuoneen vessa öisin, vaan sen on mentävä alakertaan vessaan. Kumma juttu, vessat on ihan samanlaisia, molemmissa on samaa hiekkaa ja putsaan molemmista kaikki paakut pois aamuin illoin. Lieköhän emon vaistoilla jotain tekemistä asian kanssa? Pitää kakkia kauas "pesästä", ettei pedot haista? Vessakäynnin jälkeen rauhottui vihdoin viiden aikoihin nukkumaan. Sainkin nukkua puoli yhdeksään asti, ennenkuin kissa odotteli taas ruokaa. Ruoka siis maistuu edelleen mainiosti.

Tänään punnitsin kissaa taas ihan mielenkiinnosta. Paino oli 4,6kg. Eli tiineyden aikana on tullut huimat 2,4kg lisää painoa! No, olihan tyttö kovin hoikassa kunnossa meille tullessaan, että hyvä vaan, kun paino nousee noin hyvin :) Yksi huolenaihe vähemmän, kun paino jatkaa nousuaan.

Olisipa ihana päästä huomenna kirjoittamaan, että odotus on vihdoin ja viimein päättynyt onnellisesti.