Arki palailee pikkuhiljaa normaaleihin uomiinsa, jos nyt niin voi sanoa, kun edelleen työttöminä oleillaan. Eihän se mitään normaalia arkea sellainen ole. Illat on nyt rauhallisempia, samoin aamut. Pennut täyttivät viime yönä jo 13 viikkoa ja ovat hirveästi kasvaneet. Meille jäänyt poika painaa jo melkein 2kg, tyttö 1,4kg. Neljäs matokuuri on nyt kärsitty. Olikin aika homma madottaa viisi kissaa kolmena peräkkäisenä päivänä. Kaikkien mahat ovat pysyneet suht hyvinä matokuurista huolimatta. Vielä en kuitenkaan uskalla huokaista, eilen vasta oli matokuurin viimeinen päivä.

Ensi viikolla pitää varata jo aika vahvistusrokotuksiinkin. Edellisistä rokotuksista on jo yli 2 viikkoa. Meneepä aika nopeasti. Mammakin aloitteli eilen ekan kiiman synnytyksen jälkeen. Hurja kurnutus ja kujerrus. Kaniparalle tarjoaa itseään kaiken aikaa. Vaarallista touhua, kun kani on 7 kiloinen ja kissa 3,6 kiloinen. Toivottavasti vahvistusrokotuksissa todetaan, ettei maitoa enää ole ja kissan voi steriloida. Ei tarvitsisi enää toista kiimaa odotella. Nyt tuo kiiman aikaan kaipailee selvästi enemmän uloskin. Saa nähdä, miten kovasti alkaa kevään tullen kaipailemaan, kun on kai aika vapaasti tottunut ulkoilemaan. Meillä ne päivät vaan on ohi. Ulkoilu tapahtuu valjaissa, ei vapaana.

Kahden pennun uudesta kodista tuli tiistaina kuulumisia. Ovat aivan pentujen lumoissa ja tosi hyvin on mennyt :) Toivottavasti saisin pian sähköpostiinkin vaikka ihan kuviakin pennuista. Olisi kiva nähdä, ovatko kasvaneet kovasti viikon aikana, kun tuntuu, että nämä omat ovat. Etenkin tuo pikkukolli. Tyttöhän on koko ajan kasvanut paljon hitaammin kuin muut pennut ja onkin nyt suunnilleen samassa painossa, missä muut olivat ehkä 10 viikkoisina. Yritän aina odotella, että uusi koti laittelee kuulumisia, ettei heille tule sellainen tunne, että kyttään tai epäilen, etteivät pärjää pentujen kanssa. Varmasti pärjäävät! Ja jos eivät pärjäisi, niin ottaisivat kyllä yhteyttä. Näin uskon. Pentujen kuulumiset kiinnostaa ehdottomasti, mutta pyrin olemaan kyselemättä. Uusi koti tietää, että odotan kuulumisia ja laittaa niitä silloin, kun heille sopii :) Itse pidän edelleen yhteyttä meidän vanhemman koiran virolaiseen kotihoitajaan, vaikka koira on nyt ollut meillä paria kuukautta vajaa 6 vuotta.

Aamulla oli kiva ulkoiluilma. Heitin koirien kanssa tunnin lenkin, teki hyvää. Ei satanut, ei tuullut, pari astetta pakkasta. Vielä kun aurinko olisi paistanut, niin olisi ollut ihan täydellinen ulkoilukeli :) Kohtahan se on jo taas iltalenkin aika. Iltalenkin jälkeen pääseekin jo saunan lämmitykseen :)