Kotona syntynyt pentu täyttää vajaan kolmen tunnin päästä jo viikon! Muut kolme vasta joskus huomisen puolella aamuyön tunteina. Pieninkin painaa jo 216g, suurin taitaa olla 250 grammainen. En nyt tarkalleen muista, enkä jaksa hakea painopäiväkirjaa pentuhuoneesta tarkistaakseni. Kaikki kuitenkin kasvavat hyvin. Kolme pentua on nostanut painoa syntymästään reilut 100g, pienin 76g. Se on ollut koko ajan pienin, mutta perässä tulee :) Epäilen edelleen vahvasti, että se on se pentu, joka oli kanavassa jumissa useita tunteja. Aika näyttää, minkälainen pentu siitä kasvaa ja jäikö mitään häiriötä. Jos jäi joku lievä häiriö, niin selvää on, että se on sitten se pentu joka jää meille.

Kissaperhe lakkasi muuttamasta, kun kasvattajan vinkistä lukittiin emo ja pennut yhteen huoneeseen. Siellä ovat nyt asustelleet maanantaista asti. Ma-ti välisenä yönä muuttivat pesästä toiseen yhden huoneen sisällä. Nyt ovat siinä pesässä asuneet jo pari vuorokautta, toivotaan, etteivät enää muuta. Minä käyn pentuhuoneessa seurustelemassa emon kanssa ja emo saa halutessaan tulla muualle asuntoon "ulkoilemaan". Aika vähän malttaa tulla, pari kertaa päivässä, parikymmentä minuuttia kerrallaan. Se on tunnollinen emo :)

Lähettipoika toi meidän ovelle tänään SUUREN paketin. Siellä oli paljon kissanruokaa, sekä pennuille, että aikuiselle, raapimapuu ja leluja. Se tuli lahjoituksena. Kissan vaikea synnytystarina on poikinun niin paljon lahjoituksia, että 700 euron eläinlääkärilaskusta meille jäi maksettavaksi vain muutama kymppi. Kyllä tulee hyvä mieli, kun tietää, että maailmassa on vielä ihmisiä, jotka auttavat apua tarvitsevaa :) Työttömän lompakkoon 700 euron lasku teki aika ison loven. Toivottavasti itsekin pystyy joskus auttamaan jotain, joka apua tarvitsee.