Pennut kasvaa ja voi hyvin. Mihin tämä aika oikein menee? Suurin pentu painaa jo 505g, pieninkin tulee perässä lähemmäs 450 grammalla. Pienin pentu on kaikkein touhukkain. Kun menen katsomaan pentuja ja puhun niille, pienin juoksee katsomaan minua. Se on niin suloinen, kun ei vielä oikein hallitse kaikkia jalkojaan ja silti pitää jo yrittää juosta! Se on pennuista ainut, joka myös yrittää jo kiivetä. Kaikki kovasti jo opettelevat kävelemään ja lelujakin niille on jo tarjottu, vaikka eivät näytä niiden päälle vielä oikein ymmärtävänkään :)

Kiinteää ruokaa on tällä viikolla tarjottu muutama kerta. Emo sai ripulin ja ajattelin helpottaa senkin urakkaa tarjoamalla pennuille maidonkorvikkeeseen sekoitettua kiinteää ruokaa, jolloin eivät kaipaa maitoa ihan niin paljon. Emon ripulia on hoidettu canicurilla ja nyt onkin jo vähän parempi. Epäilen silti, että saatan joutua uusimaan tuon kuurin. Emo on kuitenkin pysynyt koko ajan virkeänä ja ruokahalu on ollut hyvä, joten en ole kovin huolissani siitä. Painokaan ei ole pudonnut.

Meidän pikkukissa kävi tekemässä tuttavuutta vauvojen kanssa eilen. Meni oikein kivasti. Kauhukaksikosta tyttö meni todella nätisti ja varovasti tekemään tuttavuutta pentujen kanssa, eikä emoakaan tuntunut häiritsevän ollenkaan. Se lähti itse syömään ja jätti "varaemon" pentujen luokse. Pikkukissa jopa vähän nuoli pentuja :) Kolli puolestaan saa odotella ainakin joulun yli, ennenkuin pääsee katsomaan pentuja. Tyttö tulee niin paljon paremmin toimeen emon kanssa, kolli vieläkin vähän hirvittää emoa, vaikka tuo onkin todella kiltti kolli. Annetaan aikaa :)

Muutama vähän parempi kuva. Näissä pennuilla ikää suunnilleen kaksi viikkoa :)

Pienin pentu
http://i3.photobucket.com/albums/y85/herzu/Pentukuvia121211006.jpg

Suurin pentu
http://i3.photobucket.com/albums/y85/herzu/Pentukuvia121211010.jpg

Pienin pentu ja toinen poika
http://i3.photobucket.com/albums/y85/herzu/Pentukuvia121211022.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y85/herzu/Pentukuvia121211028.jpg

Sama poika, kuin yläkuvassa
http://i3.photobucket.com/albums/y85/herzu/Pentukuvia121211031.jpg

Toinen poika
http://i3.photobucket.com/albums/y85/herzu/Pentukuvia121211035.jpg