Viime yö oli taas levoton. Yllätys. Rauhottui kyllä ajoissa (yhdeltä) nukkumaan, mutta neljästä eteenpäin oli aika levotonta. Yöllä söi jatkuvasti, mutta aamukahdeksan jälkeen ei ole ruoka maistunut. Kuppi pitäisi vaan peittää.

Ripulilla edelleen. Saa nähdä, enteileekö synnytystä. Näyttää siltä, kuin vatsa olisi valunut alas, joka voisi sekin enteillä synnytystä. Tai sitten en vaan ole aikaisemmin katsonut kissaa oikeasta kulmasta ja sen takia näyttää nyt erilaiselta :D Pentujen liikkeet kuitenkin edelleen tuntuu ja näkyy hyvin. 

Ei petaile, mutta yrittää nuolla pyllyä aika paljon. Vaihtelee jonkin verran paikkaa, mutta ei ole silminnähden levoton. Hieman ehkä rauhaton. Viihtyy aika paljon omissa oloissaan, eikä juurikaan kaipaile silityksiä. Ei kuitenkaan vaikuta kipeältä tai tuskaiselta.

Katsotaan osuuko miehen veikkaama 15. päivä oikeaan. Sehän olisi sitten jo huomenna ja jos mies osuu oikeaan, synnytys alkaa 15. päivä. Aikaisintaan puolen yön jälkeen, eli vielä olisi 10 tuntia aikaa valmistautua ja yrittää ottaa päikkärit kaiken varalta ;D Harmi, kun en kuitenkaan luota niin kovasti sen "ennustukseen", kun ne tuppaa niin usein menemään pieleen...

Piinaavaa, kun ei tiedä, että kuvitteleeko sitä vaan kaiken, vai näyttääkö kissa oikeasti merkkejä synnytyksen lähestymisestä.