Hylättyhän se. Eipä tullu yllätyksenä. Ei siinä sentään niin paljon vikoja ollut kuin mies pelkäsi. Joku ohjaushomma pitää vaihtaa, eikä se osa maksa kuin alta parikymppiä, että vähällä päästiin. Etenkin jos sen voi vielä itse vaihtaa, ettei tarvi huoltoon viedä. Aika helpotus, ettei sen kalliimpaa remppaa tullut :)

Tapaamisessa kävin aamulla. Reilu tunti siellä vierähti, kun puhuttiin asiaa ja asian vierestäkin. Mukava naishenkilö, oikein avulias :) Mun pitäisi nyt vaan kuulemma hakea b-lausunto lääkäristä, että olisin virallisesti "vajaakuntoinen". Voisi kuulemma helpottaa palkkatukityöpaikan saamista, kun silloin työnantaja ei maksaisi mun palkkaa, vaan nää maksaisi, joiden kautta sen paikan olisin saanut. Kivahan se on tässä iässä saada "vajaakuntoisen" paperit... No, eipä se mun otsassa lue, että eihän sitä sentään jokainen kaduntallaaja päällepäin näe. Tässä on nyt vaan se ikävä juttu, että lääkärissä käyntikin maksaa ja sekin raha on sitten jostain muusta pois. Jostain se on nyt kuitenkin yritettävä repiä, jos se voisi auttaa työllistymisessä. Hassua, virallisesti "vajaakuntoinen" saisi muka helpommin töitä, kuin täysikuntoinen ihminen :D Oman alan töitä kun en voi tehdä ja se on sentään työkkärissäkin hyväksytty, eikä oman alan työpaikkoja ole edes tarjottu karenssin uhalla. Tai siis VOINhan minä periaatteessa tehdä ihan mitä vaan, mutta ei se ole sen kivun ja tuskan arvoista.

Nyt ei sentään suoralta kädeltä tyrmätty, etten voisi saada töitä. Syksyllä mukava työkkärintäti ilmoitti mulle tosi ikävään sävyyn, etten tule töitä saamaan, kun täälläpäin on terveitä työttömiäkin jonossa pilvin pimein. Eihän kukaan silloin halua "viallista" työntekijää palkata ristikseen... Tämän päiväinen henkilö oli paljon kannustavampi. Lupasi ottaa yhteyttä, jos kuulee jostain paikasta, mihin voisin päästä. Sitä odotellessa. Kyllä tää tästä :)

Voi kun tuo katti kaipailee ulos... Ei sitä vaan voi päästää. Enkä uskalla sitä valjaissakaan viedä, kun ei ole vielä steriloitu. Kurja juttu, jos pääsee luikertelemaan valjaista irti ja tulee tiineenä takaisin kotiin. Siihen rumbaan en enää halua alkaa. Eikä sekään ole sen parempi vaihtoehto, että jää auton alle tai katoaa teille tietämättömille.