Ei odottelulle loppua näy. Katselin illalla yhteen asti boksilta tallennettuja ohjelmia ja seurailin sivusilmällä kissan puuhia. Pitkästä aikaa oli enemmänkin pientä levottomuutta ja vaeltelua ilmassa. Yhden aikoihin rauhottui sitten lopulta nukkumaan ja nukuttiin huimat neljä tuntia aina viiteen asti. Sitten vaelleltiin melkein seitsemään. Kissa ei oikein osannut päättää, mihin menisi. Seitsemän aikoihin se rauhottui viereeni nukkumaan ja siinä nukuttiin sitten vielä yhdeksään. Vahtimattakaan sitä ei voi vaeltelemaan jättää, ettei tule kauhukaksikon kanssa sanomista, kun tuntuu emon vaistot olevan aika vahvat jo. Erityisesti kolli tuntuu olevan odottajan mielestä uhka.

Tänään yllätin tulevan emon pentupesästä. Ei se tainnut siellä kylläkään petailla, puhumattakaan, että synnytys olisi alkanut. Jos synnytys on alkaakseen ilman avitusta, niin lyön vaikka vetoa, että se alkaa torstaina puolen päivän jälkeen. Tämä siitä syystä, että silloin on joulumarkkinat, missä olisi tarkoitus käydä miehen kanssa pyörähtämässä. Väliinhän ne markkinat sitten jää, jos kissa synnyttää. Ei sillä, helpottunuthan minä vain olen, jos sen synnytys nyt käynnistyisi. Vaikkakin sitten jäisi markkinat väliin. Ei harmittaisi yhtään :) Näistä pennuista on tullut todella odotettuja, kun koko lähipiiri jännittää, milloin ne sieltä syntyy.

Tänään on sadellut vähän lunta :) Ekaa kertaa tänä "talvena". Eipä se kuitenkaan näyttänyt maahan jäävän, joten edelleen on ihan yhtä synkkää ja pimeää.