Emon antibioottikuurin piti loppua torstai-iltana, mutta huomasin sen edelleen tiputtelevan kirkasta verta. Hyvin vähän, mutta kuitenkin sen verran, että päätin perjantaina soittaa Eläinsairaala Aistiin, missä kissa leikattiinkin. Sieltä soitettiin kissalle uusi resepti meidän lähiapteekkiin ja kuuri jatkuu nyt ainakin maanantai-iltaan. Emo on ihan hyvinvoiva, virkeä ja syö hyvin, mutta pelataan varman päälle. Eivät pyytäneet kissaa näytille, kun meiltä on sinne matkaa joka tapauksessa sen 130km suuntaansa ja koska emon vointi on hyvä, eikä vuoto haise tai ole runsasta :)

Pennutkin kasvavat hyvin. Pienin oli tänä aamuna muistaakseni jotain 257g ja suurin rikkoi jo 300 gramman rajan :) Kukaan ei ole vielä avannut silmiä, mutta pikkuhiljaa vähän raottelevat. Mikäpä kiire tässä olisikaan.

Koteja ei olla vielä alettu etsimään. Saa nähdä, aletaanko edes, kun mulle ei kelpaa ihan minkälainen tahansa koti :D Vaadin ehdottoman hyvät kodit, jotka leikkauttavat kissan, kun tulee sopivaan ikään, eivätkä päästä ulkoilemaan vapaasti. Haluan luovuttaa pennut vain sisäkissoiksi. Joku arvo se on maatiaisellakin oltava. En halua meiltä lähtevien pentujen joutuvan kokemaan samaa, mitä emonsa on kokenut.

Kaikki näyttäisi siis edelleen olevan ihan hyvin, pennut on tyytyväisiä ja kasvavat, emokin on mitä tunnollisin :) Vähän kauhulla odotellaan joulua, minkälainen yhdistelmä on joulukuusi ja 4 neljän viikon ikäistä kissanpentua plus yksi 7-kuinen ja yksi 1,5 vuotias. Emokissa on niin rauhallinen, etten tässä vaiheessa pidä sitä uhkana meidän kuusiparalle :D