Viime yönä on jopa nukuttu! Puoli kahteen asti oli melko levotonta, joten tarkkailin kissan touhuja sivusta siihen saakka, että rauhottui nukkumaan. Nyt olin vahingosta viisastuneena jo valmiiksi lukittaunut olkkariin kissan kanssa, etteivät joudu kauhukaksikon kanssa törmäyskurssille.

Puoli kahden maissa tosiaan pääsin itsekin nukkumaan. Tunnin-parin välein sitä kuitenkin havahtui hereille tarkistamaan, missä kissa. No, siinähän se rauhallisena nukkui koiran pedissä aina viiteen asti, kunnes oli saatava ruokaa. Kahdeksalta oli aamupala osa kaksi ja kymmeneltä aamupala osa kolme. Nyt on melkeinpä virkistynyt olo, kun on muka nukkunut niin paljon :D

Aamukin on lähtenyt käyntiin mukavan rauhallisesti. Koirat lenkille ja nyt aamuteen ja tietokoneen ääressä kaikessa rauhassa, ilman kiireen häivää :) Kissa nukkuu rauhallisena alakerrassa saunan lauteilla. Nyt muuten pentujen liikkeet näkyy jo päällepäinkin! Eilen illalla saunan jälkeen katseltiin miehen kanssa, kun kissa makasi kyljellään ja hurja myllerrys vaan näkyi. Kovasti siellä möyrivät ihan jatkuvasti. Ei taida emonkaan olotila olla enää kovin hyvä. Näkee, että hyvää asentoa on vähän hankala löytää.

Huomenna pitäisi mennä vanhempieni luokse syömään isänpäivän kunniaksi. Sieltä on selvittävä suht nopeasti, koska se on päivän ainut hetki, mikä ollaan molemmat pois kotoa. Sillä edellytyksellä, että tilanne kotona näyttää rauhalliselta, eikä ole epäilystä, että kohta tapahtuu. Muuten ollaan miehen kanssa aikataulutettu isovanhempien luona vierailut sun muut niin, että toinen jää kotiin, kun toinen on poissa. Ei tuota kissaa uskalla enää jättää pitkäksi aikaa valvomatta, kun ei tiedä, koska alkaa tapahtumaan. Nyt ei voi enää mennä kauan.