Synnyttääköhän se koskaan? Viime yö meni yllättävän rauhallisesti. Käytiin kerran seikkailemassa alakerrassa ja kaivelemassa vessaa. Tultiin ylös ja nukuttiin melko kivasti koko yö :) Pääsin kerrankin jo yhden aikoihin nukkumaan, eikä tarvinnut kuin muutaman kerran nousta antamaan kissalle ruokaa. Puoli kymmeneltä oli melko virkistynyt olo, kun koirat alkoivat huutelemaan aamupalan perään.

Vatsassa muljahtelee ja möyrii. Pennut liikkuu onneksi koko ajan, ei tarvi olla niistä huolissaan. Kävin tänään laittamassa Mustiin ja Mirriin melkein satkun. 45kg kissanhiekkaa ja paljon ruokaa odottavalle mammalle. Ostin kyllä koirillekin ruokaa, että en sentään koko summaa käyttänyt kissoihin. Meistä on tullut niin vakioasiakkaita, että meille jopa jutellaan nykyään. Ennen hyvä jos kassalla tervehdittiin. No, ravataanhan me siellä pari-kolme kertaa viikossa... Uskomattoman paljon noin pieni otus syö. Alkuviikon ruokatilauksesta ei ole jäljellä kuin pari purkkia ja kuivaruokaa.

Aamulla näytti siltä, että tänään tapahtuu. Minä käytin koirat lenkillä yksin, mies jäi päivystämään kissaa. Enää ei näytä siltä, että tänään tapahtuu. Kissa nukkuu saunalla rauhallisen oloisena ja syö hyvin. Vatsa on kyllä melko löysällä. Jos se vaikka ennakoisi synnytystä? On tämä odottelu piinaavaa. Jokaisen poikkeavan asian laittaa merkille ja on ihan varma, että kyllä se kohta synnyttää. Pakkohan se on kohta synnyttää. Ei se voi loputtomiin pantata. Eikä meillä ole lupa odotella kuin maanantaihin asti, ennenkuin on käännyttävä eläinlääkärin puoleen. Kunpa se nyt jo kohta alkaisi, ettei tarvittaisi eläinlääkärin apua...