Yöllä oli taas NIIIIIN levotonta. Puoli yhden jälkeen luovutin ja aloin katsomaan telkkaria, sivusilmällä kissaa tarkkaillen. Heikolla hetkellä päästin sen vaatekomerooni, kun se sinne niin kovin pyrki. Jätin toki oven auki. Ajattelin, että jos sinne synnyttää, niin ei siellä ole mitään, mitä en voisi pestä. Ei synnyttänyt, eikä lopulta edes rauhoittunut sinne. Petaili hetken aikaa ja taas alkoi vaeltelu. Kahteen astihan se taas meni, että pääsin nukkumaan.

Ruokaa menee kuin virtahepoon! Ihan uskomattomia määriä. Pistinkin juuri Mustin ja Mirrin nettikauppaan sellaisen ruokatilauksen, että loppusumma särki sydäntä :D Työttömän lompakkoon tulee tuntuva lovi, mutta syövätpähän koko sakki jonkun aikaa.

Nyt päivällä ei ole ollut levottomuutta havaittavissa, jotain vähän outoa käytöstä kyllä, jota en osaa selittää. Ennakoivia supistuksia on edelleen ja vatsakin oli aamupäivällä ihan löysällä. Jonkun muistelisin sanoneen, että sekin voi ennakoida synnytyksen alkamista. Pennut liikkuu hurjasti ja emon olo ei selvästikään ole mukavimmasta päästä, kun on niin vaikea saada hyvää asentoa ja kovin nöyryyttävää, kun ei itse yletä putsaamaan takapuolta vaan se on jätettävä emännän huoleksi. Taitaa olla kissan mielestä pienempi paha, että minä varovasti putsailen sen takapuolta kuin ettei sitä saa putsatuksi ollenkaan.

Aika pitkälti on tänään viihtynyt omissa oloissaan saunalla. Josko kohta jo tapahtuisi...